Totallösningar

Vi har nyligen utökat sitt utbud av tjänster att även omfatta tätskikt av papp. Målet med detta är att få så bra samordningseffekter som möjligt med våra kunder.

Vi utför även totalentreprenad vad gäller takarbete. Ex vis så kan vi ändra takets lutning på radhuslängor eller flerfamiljshus.

Förvandla “platta” tak till önskad lutning. Vi utför då rivning av befintlig takbeläggning, kompletterar med nya takstolar, ny råspont och underlagspapp samt lägger ny bandtäckning.

Se exempel på de senaste projekten: Där vi kompletterat med nya takstolar, ny råspont och underlagspapp samt lagt ny bandtäckning.

Vi satsar på kvalité. Vi vill skapa långlivade miljöer som både tilltalar ögat och är anpassat för liv och rörelse. Såväl utomhus som inomhus. Men för att kunna leverera helhetslösningar bedriver vi även verksamhet inom byggentreprenad. Vi kan stolt säga att vi är proffs på byggnation och renoveringar inom fasad, interiör, betong och färg. Välkommen till oss på Göteborgplåtslagare.se!

plåtslagare göteborg

Plåtslagare Göteborg erbjuder allt inom plåtslageri tak och fasad tjänster. Vi lämnar kostnadfritt förslag på åtgärder samt offert på detsamma. En plåtslagare måste vara något av en allkonstnär och i vår verkstad löser vi det mesta med kreativitet erfarenhet och finurlighet. Vår framgång vilar på den yrkesskicklighet vi har att erbjuda. 

csr badge logo

Karin Boyes gata 10
411 11 Göteborg 
031-787 33 44
Mån – Sön 07:00 to 18:00 

• Vi utför ROT-arbeten för privatkunder!
• Vår verkstad ligger i Göteborg

© 2019 Plåtslagare Göteborg

OFFERT

Bitnami