Om Oss

Sedan starten har stor vikt lagts vid följande:

  • att utföra våra arbeten i tid enligt gällande tidplaner
  • att utföra våra arbeten med kvalitet
  • att ha välutbildad personal som utför ett professionellt arbete
  • att tillhandahålla all nödvändig och begärd information
  • att vidareutveckla, förbättra och förenkla lösningar inom plåtslageriyrket

Vi  har en modern verkstad utrustad för att tillmötesgå marknadens samtliga krav och önskemål. Vårt kvalitets- och miljösäkerhetssystem är anpassat efter de krav som ställs av beställaren. Vi arbetar med alla i branschen förekommande material.

Vi är föregångare vad gäller att introducera nya material och metoder på marknaden. Exempelvis: Vi har nyligen etablerat ett samarbete med en belgisk leverantör av tätskiktssystem och härmed utvidgar vi vår verksamhet att även omfatta takpappslösning.

Vi har vår bas i Göteborg och vänder oss till privatpersoner, jordbruk och mindre företag i Västra Götaland med omnejd. Företaget har bred kompetens, som tillsammans kan hjälpa dig med det mesta inom byggbranschen.

Plåtslagare Göteborg de flesta uppdrag på totalentreprenad, vilket innebär att du som kund aldrig behöver ha mer än en kontaktperson. Vi ser till att samarbetet mellan alla eventuella underentreprenörer fungerar och du slipper helt att tänka på att hitta andra hantverkare för att få hela jobbet gjort.

Vi bedriver plåtslageri med inriktining Byggnadsplåt. Vi utför plåtslageri i alla former stora som små och med vår plåtverkstad belägen i Göteborg. 

Vi gör kundanpassade byggnadsplåtslageriarbeten där ni som kund får måttanpassade och skräddarsydda vindskivor, fotplåtar, fönsterbleck, tröskelbleck, vinkelrännor, droppbleck och mycket mer.

 

Kunderna är både privatpersoner och företag. Vi utför allt typ av plåtslageri arbete tex. byte av hängrännor, fönsterbleck, skorstensinklädnad, olika former av takbeklädnader och behövs plåtbeslag så hjälper vi er med enbart tillverkningen också som du numera kan beställa direkt från vår webbshop. 

Vintertid tar vi även hand om snöskottning, istappar,m.m från era hustak.

The Team

Plåtslagar Teamet

Bitnami