Våra verksamhetsområden/tjänster

 

 Företaget är verksamt inom områdena; Installation av luftbehandlingsanläggningar. Konstruktion Service All form av byggnadsplåtslageri.

När det gäller luftbehandlingsanläggningar utför vi, installationer i nybyggnader och ombyggnader av industrilokaler, kontorsfastigheter, bostadsfastigheter och småhus mm. Luftflödesinjustering, ljudåtgärder samt konstruktioner. 

Vi åtar oss också uppdrag typ; rengörning av befintliga system, spånutsug och dammsugareanläggningar, spånutsugningsanläggningar, spånfläktar, spånfilter, installationer av dammsugareanläggningar. 

När det gäller byggnadsplåtslageri, installationer av hängrännor o stuprör, band och skivtäckning av tak och balkonger, huvar, skorstenar, gavelskivor, krönbeslag mm. Fönsterbleck, fasadlist, hörnbeslag, smyglist runt fönster o dörrar o portar mm. profilerad plåt för fasader samt tak. Dvs. allt inom byggnadsplåtslageri, stora som små objekt. 

Vi arbetar ofta med problemlösningar inom hela verksamhetsområdet och ger förslag på konstruktioner. 

Vi grundar vår verksamhet på skickliga montörer som givetvis behärskar både ventilation samt byggnadsplåtslageri. 

Vi åtar oss naturligtvis också mer konventionella total och generalentreprenader mot bygg- och fastighetsbolagen samt kommuner och landstingsfastigheter. Geografiskt arbetar vi med tyngdpunkten på Göteborg och med en radie av 15 mil runt Göteborg..

Vi utför allt inom byggnadsplåtslageri. Dvs allt utvändigt arbete på antingen tak eller fasad mm. Nyrenovering, reparationer och även takmålning och rivning av befintlig plåt.

Vi utför.  Skiv & Bandtäckning Fot & Hängrännor, Stuprör, Vindskivor Fönsterbleck & övriga Lister, Fönsterkupor, Takluckor, Skorstensbeslag Taksäkerhet, Snöröjning och Takmålning mm.

Sen kan vi även byta takpannor, underlagspapp, takläkt och även råspånt om det skulle behövas. Vi har lång erfarenhet i branchen och utför alltid arbetet efter kundens önskemål.

 • Skorsstensbeslag
 • Fönsterbleck (Garneringsarbeten), mm. 
 • Fotränna
 • Bandtäckning
 • Ränna och rör
 • Försäljning av tak- och väggplåt
 • Rostfria svetsarbeten
 • Legotillverkning av plåtbeslag
 • Montering av tak- och väggplåt
 • Arbeten inom koppar
 • Utöver våra ordinarie tjänster inom plåt så gör vi även tig- och migsvetsning. Men även smidesarbeten, t ex. balkongräcken osv. 
 • Vintertid . Är snö och is en stor fara för dom gående? 
  Vi utför snöskottning och borttagning av istappar.

 

plåtslagare göteborg

Vi måttar, tillverkar och monterar
-skivtäckning -tegelprofil
-korrigerad plåt
-skorstensbeslag
-stosar
-heltäckning av skorsten
-fönsterbleck
-vindskivor
-trösklar
-hängrännor/stuprännor
-fotrännor
-snörasskydd
-takbryggor/takstegar
-övrigt förekommande isolerings/plåtarbeten.

VVS för privat bruk

För privatpersoner utför vi traditionella persienner som takreparation, takrehabilitering och fasadarbete. Vi arbetar också med takrännor, avlopp och värmekabel. Dessutom är vi ett traditionellt VVS-företag som utför mindre ventilationsprojekt. Ca. 35% av våra projekt är för privata. VVS Våra VVS-armaturer använder ca. 65% av tiden till huvudentreprenörerna. 

Detta är ett speciellt blåsearbete relaterat till nybyggnads- och rehabiliteringsprojekt. Dessutom är vi ett traditionellt VVS-företag som utför mindre ventilationsprojekt. 

Vi är en seriös plåtslagare till kunder i Göteborg och omnejd, som håller hög kvalitet på vår service. Kontakta oss för mer information om plåtslagnings jobb i samband med nybyggnation och rehabilitering av byggnader. Vad gör en plåtslagare i Göteborg? En plåtslagare är en hantverkare som tillverkar inredning och takdetaljer och ventilationssystem.

Takläggning är ofta en av de viktigaste uppgifterna för en plåtslagare i Göteborg. En rörmokare arbetar med metaller i form av tunna plattor. Exempel på metaller som en rörmokare arbetar med är koppar, zink och stål. Dessutom arbetar en rörmokare ofta med aluminium. Takläggning används ofta takpannor, skiffer och kartong. En plåtslagare arbetar både inomhus och utomhus. Arbetsplatser som en plåtslagare arbetar på omfattar workshops och olika byggarbetsplatser.

Här är ett kort urval av våra tjänster:
Bandtäckning & skivtäckning , koppartäckning även en del zinkarbeten & rostfritt vid behov . Garneringsarbeten på tegeltak , vattenavrining ,fönsterbleck & fasadlister. Montering av taksäkerhet så som gångbryggor & snörasskydd. Vi utför även snöskottning på tak vid behov. Hittar du inte det du letar efter på listan? Kontakta oss på tlf: 031-787 33 44 så pratar vi närmare om saken!

Plåtslagare Göteborg erbjuder allt inom plåtslageri tak och fasad tjänster. Vi lämnar kostnadfritt förslag på åtgärder samt offert på detsamma. En plåtslagare måste vara något av en allkonstnär och i vår verkstad löser vi det mesta med kreativitet erfarenhet och finurlighet. Vår framgång vilar på den yrkesskicklighet vi har att erbjuda. 

csr badge logo

Karin Boyes gata 10
411 11 Göteborg 
031-787 33 44
Mån – Sön 07:00 to 18:00 

• Vi utför ROT-arbeten för privatkunder!
• Vår verkstad ligger i Göteborg

© 2019 Plåtslagare Göteborg

OFFERT

Bitnami